• Nový produkt
Cibule sečka - Gerda zimní, celoročně pro nať 2g  - 1
search
  • Cibule sečka - Gerda zimní, celoročně pro nať 2g  - 1
  • Cibule sečka - Gerda zimní, celoročně pro nať 2g  - 2

Cibule sečka - Gerda zimní, celoročně pro nať 2g

Allium fistulosum L. / Cibuľa - sečka,zimná,celoročne na vnaťPopis:Zimní naťová cibule je původem ze severovýchodní Asie. Mrazuvzdorná, dvouletá až vytrvalá cibule s jemnou chutí. Oproti cibuli kuchyňské má v nati 2x větší obsah vitaminu C. Využívá se celořočně k řezu natě a jako velmi raná ladůdková cibule, vhodná ke svazkování. Díky obsahu fytoncidů a silic příznivě ovlivňuje trávení a obranyschopnost organismu. Odrůda: GERDAZimní naťová cibule původem ze severovýchodní Asie. Mrazuvzdorná, dvouletá až vytrvalá cibule, s jemnou cibulovou chutí a léčebnými účinky srovnatelnými s jinými cibulovitými rostlinami. Oproti cibuli kuchyňské má v nati 2 × větší obsah vitaminu C. Využívá se celoročně k řezu natě a jako velmi raná lahůdková cibule, vhodná na svazkování. Drobně nakrájené silné duté stvoly se přidávají do pokrmů podobně jako pažitka, uplatní se zejména v čínské kuchyni. Díky obsahu fytoncidů a silic příznivě ovlivňuje trávení a obranyschopnost organismu. V okolíku květů se často vytvářejí rozmnožovací cibulky. Vysévejte od března nebo v červenci až září přímo na záhon, po vzejití vyjednoťte na hnízda o 3 - 4 rostlinách ve sponu 20 x 2-3 cm./
 

Zásady zabezpečení

 

Zásady doručení

 

Zásady vrácení

Allium fistulosum L. / Cibuľa - sečka,zimná,celoročne na vnaťPopis:Zimní naťová cibule je původem ze severovýchodní Asie. Mrazuvzdorná, dvouletá až vytrvalá cibule s jemnou chutí. Oproti cibuli kuchyňské má v nati 2x větší obsah vitaminu C. Využívá se celořočně k řezu natě a jako velmi raná ladůdková cibule, vhodná ke svazkování. Díky obsahu fytoncidů a silic příznivě ovlivňuje trávení a obranyschopnost organismu. Odrůda: GERDAZimní naťová cibule původem ze severovýchodní Asie. Mrazuvzdorná, dvouletá až vytrvalá cibule, s jemnou cibulovou chutí a léčebnými účinky srovnatelnými s jinými cibulovitými rostlinami. Oproti cibuli kuchyňské má v nati 2 × větší obsah vitaminu C. Využívá se celoročně k řezu natě a jako velmi raná lahůdková cibule, vhodná na svazkování. Drobně nakrájené silné duté stvoly se přidávají do pokrmů podobně jako pažitka, uplatní se zejména v čínské kuchyni. Díky obsahu fytoncidů a silic příznivě ovlivňuje trávení a obranyschopnost organismu. V okolíku květů se často vytvářejí rozmnožovací cibulky. Vysévejte od března nebo v červenci až září přímo na záhon, po vzejití vyjednoťte na hnízda o 3 - 4 rostlinách ve sponu 20 x 2-3 cm./
3565
chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.